fbpx

Algemene voorwaarden

Betalen >
Na je bestelling krijg je per e-mail een bevestiging. In dit bericht staat een bestelnummer, het product/de producten die zijn besteld, de eventuele verzendkosten en het totaalbedrag van de bestelling. Je kunt op verschillende manieren dit totaalbedrag veilig betalen, o.a. via Klarna, iDeal, Paypal, Bancontact/Mister Cash, Mastercard, Maestro, Visa, Apple-Pay.

Verzending >
De standaard brievenbus verzending binnen Nederland kost €1,95 (gratis boven €20,-). Past je artikel niet door de brievenbus? Dan zijn de kosten €5,95 Wij zorgen ervoor dat de producten goed en veilig verpakt worden! Wil je te allen tijde weten waar je pakketje is? Kies dan voor ‘brievenbuspakje’, je pakketje is dan traceerbaar en wordt snel bezorgd.

Internationale verzending >
Levering buiten Nederland is ook mogelijk, we brengen dan wel extra kosten in rekening omdat post buiten Nederland nu eenmaal meer kost. Ook hierbij kiezen we voor de goedkoopste brievenbus-verzending, tenzij jij anders kiest.

Levertijd >
De producten worden onder normale omstandigheden, zolang de voorraad strekt, binnen 1-4 werkdagen na binnenkomst van betaling verzonden. In november en december kan het zijn dat je wat langer moet wachten i.v.m. de enorme drukte. Saitee behoudt het recht de bestelling te cancellen en, indien van toepassing, het reeds overgemaakte bedrag terug te storten.

Garantie >
Het basismateriaal voor de handgemaakte producten worden met veel zorg uitgezocht. Saitee probeert zoveel mogelijk gebruik te maken van natuurlijke en nikkelvrije materialen. Je hebt 6 maanden garantie op onderdelen en sluitingen, vanaf de besteldag. Uitzonderingen hierop zijn:

  • natuurlijke slijtage
  • vlekken veroorzaakt door zonnebrandcreme, parfum, cosmetica en/of de zuurgraad van de huid
  • kralen die afgeven nadat zij in contact komen met vocht
  • klachten die ontstaan zijn door verkeerd gebruik van de sieraden (bv. laten vallen)

Ruilen en retourneren >
Omdat elk artikel uniek is en er natuurproducten als halfedelsteen worden gebruikt, kan het iets afwijken van de foto op de website. Wanneer een bestelling niet aan je wensen voldoet, kun je dit binnen 14 dagen aan ons melden (altijd vooraf aanmelden per mail!) en het ongedragen item binnen 14 dagen na akkoord naar ons terug sturen in de originele verpakking (brievenbusdoosje of bubbeltjesfolie-enveloppe, overige enveloppen zijn NIET geschikt voor zendingen met delicate inhoud) inclusief een compleet ingevuld retourformulier (deze sturen we je via de retour bevestigingsmail). LET OP: wij zijn niet verantwoordelijk voor kwijtgeraakte en/of stukgeraakte poststukken die aan ons geretourneerd worden, in deze gevallen kunnen wij retouren niet verwerken. We adviseren het te allen tijde aangetekend aan ons te retourneren. Je krijgt bij retourneren het aankoopbedrag van het sieraad terug, maar de verzend- en retourkosten zijn voor eigen rekening (tenzij de gehele order geretourneerd wordt, in dat geval vergoeden wij ook de verzendkosten). Wanneer er tijdens het transport een defect aan de bestelling is ontstaan, kun je dit binnen 3 dagen aan ons melden en direct aan ons terug sturen. Zodra wij het item hebben ontvangen (inclusief een bijgevoegde brief met alle gegevens: artikelnaam jouw naam, adres, ordernummer en reden van retour), sturen wij een nieuw exemplaar. Als het item in goede staat door jou is ontvangen, maar er later een defect ontstaat, krijg je in bepaalde gevallen garantie op onderdelen en sluitingen. Indien een defect binnen deze bepalingen valt en het artikel nog voorradig is, wordt deze kosteloos omgeruild. Indien het artikel niet meer in het assortiment zit, mag je voor hetzelfde bedrag iets nieuws uitkiezen. Surprisebags kunnen niet worden geretourneerd/geruild. I.v.m. hygiene kunnen oorbellen die gedragen zijn niet worden geretourneerd. Op maat gemaakte artikelen kunnen niet worden geretourneerd/geruild.

Veiligheid >
Saitee produceert de sieraden met de grootste zorg. Saitee (kinder)sieraden worden gedragen op eigen verantwoordelijkheid. Saitee is niet verantwoordelijk voor eventuele ongelukken die kunnen gebeuren tijdens het gebruik of het dragen van haar producten.

Copyright >
Tenzij anders vermeld ligt het auteursrecht te allen tijde bij Saitee. Ook de handgemaakte items zijn door Saitee ontworpen en gemaakt. Gebruik zonder schriftelijk akkoord van Saitee is niet toegestaan.

tech: dodo.nl | design: studioviv.nl