Gaatjes prikken

Kom gaatjes prikken in de Saitee store!

Wist je al dat we in onze Saitee store gaatjes prikken? Hoe leuk?! We hebben ondertussen al honderden gaatjes geprikt bij jong en oud! Want zeg nou zelf: wie is er nu niet dol op mooie oorbellen? Keer op keer worden we weer enorm enthousiast als we iemand blij maken met een extra gaatje! Bij Saitee prikken we gaatjes die door de oorlel gaan, dus ook 2e, 3e en 4e gaatje, en we prikken zelfs in plat kraakbeen! Uiteraard hebben we hiervoor een vergunning van de GGD! Ben je 12 jaar of ouder? Dan ben je van harte welkom voor een kraakbeen-piercing. Ben je nog geen 12? Dan kun je in de meeste gevallen bij ons terecht voor een tweede, derde of vierde gaatje. We prikken ook gaatjes bij jonge kinderen, er is geen minimumleeftijd. Ben je 16 jaar of ouder? Dan hoef je geen toestemming van ouders of voodg te hebben. Ben je jonger? Dan MOET er een ouder of voogd mee om een toestemmingsformulier te ondertekenen.

We prikken elke dag, zonder afspraak! Moet je een stuk rijden naar de winkel? Of kom je met een kind? Mail of bel ons om zeker te weten dat je terecht kunt. We kijken samen met jou naar het type gaatje dat je zou willen, en bepalen de perfecte plek. Kies je voor symmetrie? Of ga je voor stoer asymmetrisch? Jij bepaalt, en pas als jij tevreden bent gaan we prikken.

Wil je een kraakbeen-piercing? Dat kan ook bij ons! We staan geregistreerd op de site van de Rijksoverheid dus je kunt met een gerust hart bij ons terecht voor dat extra gaatje in je oor! Een oorbel in je kraakbeen kost bij Saitee €30,- per stuk (inclusief nazorg set speciaal voor kraakbeenpiercings).

Bij Saitee kun je al gaatjes in je oorlel prikken vanaf €20,00 per paar! We hebben speciaal voor jou een mooie selectie aan zweerknopjes. Van subtiele bolletjes tot een bloemetje of hartje met Swarovski, we hebben het allemaal. Zo weten we zeker dat er altijd een zweerknopje bij zit dat jij mooi vind… Vind je het toch best wel spannend? Neem een kijkje op onze Instagram en bekijk alle filmpjes over gaatjes prikken even op je gemak. Zo zie je dat het eigenlijk best wel meevalt 😉

We prikken de gaatjes bij jonge kinderen niet tegelijk, we doen het per kant. Waarom? Wij willen dat de oorbellen altijd recht worden geprikt (ze zitten er ten slotte voor áltijd…) en één kleine beweging kan er al voor zorgen dat het scheef zit. Nadat de gaatjes hebt geprikt zijn het heel belangrijk om het goed te gaan verzorgen. Een gaatje staat natuurlijk gelijk aan een klein wondje en daarom is een goede verzorging van belang! Je kunt voor €1,95 reinigende en verzorgende druppeltjes kopen waarmee je dagelijks twee keer kan druppelen. Dit doe je voor het slapen en ’sochtends na het douchen. Draai NIET aan het zweerknopje maar blijf er juist zoveel mogelijk vanaf. Zo zorg je ervoor dat er geen schadelijke bacteriën bij kunnen komen. Wil je meer weten? Stuur een mail naar info@saitee.nl of bel met de winkel: 0226702621

Het dragen van echt zilveren oorbellen na het gaatjes prikken…

Ben je toe aan een nieuw oorbelletje? Bij Saitee shop je een uitgebreide collectie aan echt zilveren oorbelletjes die geschikt zijn om te dragen na het prikken van gaatjes! Deze oorbellen zijn ook geschikt voor kinderen die willen wisselen 🙂 Naast alle knopjes vind je ook fijne ringetjes in verschillende maten, heel handig voor als je bijvoorbeeld meerdere gaatjes hebt… Naast zilveren sieraden voegen we ook steeds meer goud toe aan de webshop. Deze oorbellen zijn gemaakt van echt zilver met daarover een laagje echt goud (18 karaat). Perfect voor als je team goud bent en net gaatjes hebt laten prikken! Klik hier om alle oorbellen van Saitee te shoppen!

Hoe verzorg je geprikte gaatjes in je oren?

Wat enorm belangrijk is: goede hygiëne! Lijkt logisch, maar we zien vaak dat mensen direct na het prikken het oorbelletje aanraken… Niet doen! Raak het zo min mogelijk aan, en als je het aanraakt is het erg belangrijk van te voren je handen goed te wassen, het liefst met een desinfecterende zeep zoals Unicura of Dettol. 2x per dag (in de ochtend en avond) een druppetje uit het flesje dat je bij ons kunt krijgen is voldoende. Heb je een 3e of 4e gaatje laten prikken? Dan adviseren we om het extra goed te verzorgen. Koop een pompje Unicura of Dettol handzeep en was daarmee je handen. Nadat je je handen hebt gewassen maak je opnieuw een sopje en daarmee was je je oorlel én je oorbel. Laat het even inwerken (ga bijvoorbeeld even je tanden poetsen) en was het daarna met je oor onder de stromende kraam goed weg. Let er op dat er geen zeep-resten achter blijven. Daarna kun je er eventueel nog een druppeltje op doen!

Wat te doen als je gaatje toch is gaan ontsteken?

Vervelend, een ontstoken oor-gaatje… We raden je te allen tijde aan om de oorbel er in te laten zitten, als je de oorbel er uit haalt groeit de huid dicht maar kan de viezigheid er niet uit. Als je gaatje gaat ontsteken moet je er een paar dagen extra goed voor zorgen, zoals hier boven omschreven: wassen met Unicura (of andere anti-bacteriele zeep) en goed schoon houden. Doe bijvoorbeeld extra vaak een schoon sloop om je kussen. Een droog gaatje geneest beter, dus laat het zoveel mogelijk luchten en vermijd lang douchen, zwemmen, sauna…

tech: dodo.nl | design: studioviv.nl

join us!

Wil je 10% korting op je bestelling? Meld je dan snel aan ontvang 1-2x per week leuke Saitee-nieuwtjes en acties!