fbpx

Het leukste kinderfeestje vier je bij Saitee!

Er werd ons vaak gevraagd ‘doen jullie ook kinderfeestjes?’ en altijd was ons antwoord ‘nee, helaas’. Totdat Sien (de dochter van eigenaresse Sijtje) op het idee kwam om de kinderfeestjes te organiseren! Sien is dol op kinderen, past vaak op, is hartstikke gezellig en kan ook nog eens super goed armbandjes maken. De perfecte ingrediënten voor een geslaagd kinderfeestje! 

Op vrijdag middag worden de feestje ingepland, in de winkel van Saitee in Warmenhuizen. Lekker met z’n allen aan de grote tafel! Sijtje is dan in de winkel aanwezig en Sien helpt de kinderen met het maken van een eigen ontworpen sieraad. Vader en moeder die mee komen kunnen genieten van een kop koffie of thee terwijl de kids druk bezig zijn. Misschien nog even lekker door de winkel struinen? Het kan allemaal!

De jarige job kan kiezen uit 2 verschillende thema’s:

  • naam ketting maken
  • rainbow ketting maken

Beide soorten bevatten een mooie mix van kralen: van gekleurde glaskralen en smiley kralen tot pareltjes en vrolijke polymeer-kralen in mooie vormen. Per kind staat er een ‘schatkistje’ met inhoud* klaar waar ze hun eigen sieraad van kunnen maken. In het schatkistje zit een draad waarop de kralen geregen worden, voldoende kralen voor een ketting en een lekkere lolly. Als er gekozen wordt voor de naam-ketting zitten de letter kralen voor de betreffende naam ook al in het bakje. Sien begeleidt de kinderen en zorgt er voor dat de ketting op maat wordt afgehecht. Zo kan ieder kind het doen, ook als ze nog nooit eerder sieraden gemaakt hebben! Na afloop kan het sieraad meteen worden meegenomen naar huis.

Een workshop is te reserveren vanaf 6 kinderen, met een maximum van 8 kinderen. De sieraden zijn met name gericht op wat meisjes leuk vinden, maar uiteraard zijn jongens ook meer dan welkom! De kosten zijn €17,50 per kind, dit is inclusief alle materialen, een lolly, limo en een zakje chips. Het kinderfeestje duurt ca. 1 tot 1,5 uur.

De workshop is geschikt voor kinderen van 7 tot en met 12 jaar. De ouders zijn er voor verantwoordelijk dat de kinderen respectvol omgaan met de materialen en niet gaan rennen door de winkel. We kunnen het maar gezegd hebben toch?!

Nog even samengevat:

  • keuze uit ‘naam ketting’ of ‘rainbow ketting’
  • €17,50 per kind (incl. lolly, limo en chips)
  • minimaal 6, maximaal 8 deelnemers (meer kan eventueel in overleg)
  • geschikt voor kinderen van 7 tot en met 12 jaar
  • duurt ca. 1 – 1,5 uur (start 16.00uur) en kan uitsluitend op vrijdagen

Meer info of reserveren? Mail naar info@saitee.nl of app 0649680184

*het schatkistje en de resterende kralen blijven eigendom van Saitee. Er dient contant te worden voldaan na afloop en er kan niet worden betaald met cadeaubonnen.

Op de foto is een voorbeeld te zien. We werken met een variatie aan kralen, elke keer verschilt dit. We werken met mooie kwaliteit onderdelen, allemaal hypo-allergeen en nikkel-vrij.

kettinkje dat gemaakt kan worden tijdens een kinderfeestje sieraden maken bij saitee in noord Holland warmenhuizen in de buurt van alkmaar en Schagen
tech: dodo.nl | design: studioviv.nl