Over Saitee

Laten we ons eens voorstellen! Het is natuurlijk wel zo leuk dat jij weet wie nou al die armbandjes maakt, pakjes zo mooi inpakt en jouw mailtjes beantwoordt!

De bedenker van al dit leuks, dat ben ik: Sijtje. Moeder van Sien (11) en Saar (9), getrouwd met Gerben. We wonen in een klein oud huisje in het ó zo gezellige dorpje Warmenhuizen. Ik ben gek op katten, sushi, koffie (véél koffie), mooie spulletjes voor in huis, lettertypes (uhhhh Comic Sans kan écht niet), wilde bloemen, barbecueën en (uiteraard) kraaltjes, sieraden en alles wat glimt 🙂

Al jaren maakte ik sieraden, maar de stap om echt voor mezelf te gaan vond ik veel te spannend. Ik werkte destijds voor andere sieradenmerken en heb daar veel geleerd. Toen ik zwanger was van Saar werd mijn contract niet verlengd. Enorm zuur, want ja, er moet toch geld in het laatje komen. Ondanks veel tegenslagen ben ik een maand nadat Saar geboren was gestart met Saitee. Wat kralen inkopen, armbandjes maken, langs winkels in de hoop dat ze het wilden kopen, en weer nieuwe kralen inkopen. Zo is het allemaal begonnen!

Tegenwoordig kan ik het niet meer alleen, en werken we met een heel fijn team. Want dat is wat ik belangrijk vind: gezelligheid en mensen blij maken! De kanjers van ons thuiswerk-team zorgen dat je armbandje goed in elkaar zit, allemaal hier in de buurt gemaakt met de hand, geen massa-productie. De productfoto’s worden gemaakt door manlief, die overigens ook de administratie doet (want nee: dat kán ik gewoon echt niet).

Als je een bestelling plaatst pakt Fanny, Pien, Gerben of ik dat in. Keuze-stress om welke sticker het mooiste past bij dat ene zakje, leuk kaartje schrijven: we LOVE it! We hebben de aller-leukste klanten, waaronder veel vaste klanten. Het mooiste compliment dat we kunnen krijgen… Als Debbie, Alice, Ingrid, Kelly of een andere trouwe klant bestelt weten we vaak precies wat zij die keer daarvoor heeft gekocht. Elke keer als er een bestelling binnenkomt tovert dat een glimlach op ons gezicht! Want hoe leuk is het dat ze onze webshop hebben gekozen om dat ene mooie kadootje te shoppen?!

Dus dat is hoe het hier gaat! Geen grote shop zoals Wehkamp of Bol.com waar je een nummer bent, maar ‘gewoon’ een stel Noord-Hollandse meiden die erg van sieraden houden en jou blij willen maken met een mooi pakketje. En dat mag zo blijven, zodat we alle aandacht kunnen geven aan jou ♥︎

Wil je meer van ons zien? Volg ons op Instagram en Facebook: vinden we hartstikke leuk! Geen enkele actie of nieuwtje missen? Meld je dan aan voor de Saitee nieuwsbrief.

tech: dodo.nl | design: studioviv.nl

join us!

Wil je 10% korting op je bestelling? Meld je dan snel aan ontvang 1-2x per week leuke Saitee-nieuwtjes en acties!