lila-oor-1

Duizenden gaatjes verder

Wist je al dat we in onze Saitee store gaatjes prikken? Hoe leuk?! We hebben ondertussen al 1000en gaatjes geprikt bij jong en oud! Want zeg nou zelf: wie is er nu niet dol op mooie oorbellen? Keer op keer worden we weer enorm enthousiast als we iemand blij maken met een extra gaatje!

Bij Saitee prikken we gaatjes die door de oorlel gaan, dus ook 2e, 3e en 4e gaatje, en we prikken zelfs in plat kraakbeen! Uiteraard hebben we hiervoor een vergunning van de GGD! Ben je 12 jaar of ouder? Dan ben je van harte welkom voor een kraakbeen-piercing (helix piercing). Ben je nog geen 12? Dan kun je in de meeste gevallen bij ons terecht voor een tweede, derde of vierde gaatje. Ben je 16 jaar of ouder? Dan hoef je geen toestemming van ouders of voogd te hebben. Ben je jonger? Dan moet er een ouder of voogd mee om een toestemmingsformulier te ondertekenen.

We zetten ook gaatjes bij babies en jonge kinderen, er is geen minimumleeftijd. We hebben echt heel veel ervaring, en we zijn zo gewend aan het zetten van gaatjes bij kinderen dat we inmiddels wel kunnen zeggen dat we hierin gespecialiseerd zijn. Alle kids gaan met 2 gaatjes en een trots gevoel de deur uit!

Shop alvast je oorbellen

 • We prikken elke dag

  We prikken elke dag, zonder afspraak! Moet je een stuk rijden naar de winkel? Of kom je met een kind? Bel ons even om zeker te weten dat je terecht kunt, om teleurstelling te voorkomen. We zetten de gaatjes met het Studex 75 systeem: een push-through systeem waarmee we veilig en bijna pijnloos gaatjes zetten. De oorbellen zijn per stuk steriel verpakt, zo kunnen we ook 1 gaatje zetten als je dat wilt! We kijken samen met jou naar het type gaatje dat je zou willen, en bepalen de perfecte plek. Kies je voor symmetrie? Of ga je voor stoer asymmetrisch? Jij bepaalt, en pas als jij tevreden bent gaan we prikken.

 • Vanaf €24,- per paar

  Bij Saitee kun je gaatjes in je oorlel prikken vanaf €24,- per paar. Je betaalt voor het sieraad dat je gekozen hebt bij ons, het piercen doen we gratis. We zetten eventueel ook gaatjes per stuk, vanaf €15,- We hebben speciaal voor jou een mooie selectie aan steriel verpakte zweerknopjes geselecteerd. Van subtiele bolletjes tot een bloemetje of knopje met Swarovski, we hebben het allemaal. Zo weten we zeker dat er altijd een zweerknopje bij zit dat jij mooi vindt… Vind je het toch best wel spannend? Neem een kijkje op onze Instagram en bekijk alle filmpjes over gaatjes prikken even op je gemak. Zo zie je dat het eigenlijk best wel meevalt.

 • Super tip

  We prikken de gaatjes bij jonge kinderen op verzoek tegelijk! Zo is het minder spannend en is er maar 1 ‘schrik-momentje’. Hoe fijn is dat?! De meiden van Saitee zijn zó goed op elkaar ingespeeld dat we altijd een mooi en symmetrisch resultaat krijgen. Wil je graag dat we de gaatjes tegelijk prikken? We raden dan aan vooraf even telefonisch te checken of er 2 collega’s aanwezig zijn, om teleurstelling te voorkomen.

 • Wil je een kraakbeen-piercing?

  Dat kan ook bij ons! We hebben een vergunning van de GGD. We piercen helix (het platte kraakbeen) met een push-through pierce systreem. We staan geregistreerd op de site van de Rijksoverheid dus je kunt met een gerust hart bij ons terecht voor dat extra gaatje in je oor of die leuke helix piercing! Een oorbel in je kraakbeen kost bij Saitee €33,50 per stuk (inclusief nazorg instructies voor kraakbeenpiercings).

 • Goed verzorgen

  Nadat de gaatjes hebt geprikt zijn het heel belangrijk om het goed te gaan verzorgen. Een gaatje staat natuurlijk gelijk aan een klein wondje en daarom is een goede verzorging van belang! Je kunt voor €2,95 reinigende en verzorgende druppeltjes kopen waarmee je dagelijks twee keer kan druppelen. Dit doe je voor het slapen en ’sochtends na het douchen. Draai NIET aan het zweerknopje maar blijf er juist zoveel mogelijk vanaf. Zo zorg je ervoor dat er geen schadelijke bacteriën bij kunnen komen.

  Wil je meer weten?

  Stuur een Whatsapp (0649680184) of bel met de winkel (0226702621).

Veelgestelde vragen

Moet ik een afspraak maken?

Nee, je bent elke dag van harte welkom zonder afspraak! LET OP: kom je van ver? Of met (kleine) kinderen? Bel dan voor de zekerheid even om te checken of het kan die dag. We zijn ten slotte ook mensen, en het kan natuurlijk voorkomen dat we ziek zijn en er een invaller is die niet kan piercen.

Prikken jullie 2 gaatjes tegelijk?

Bij kleine kinderen, of bij mensen die het erg spannend vinden kan het fijn zijn als er 2 gaatjes tegelijk gezet worden. Dan is er maar 1 schrik-momentje. Hiervoor moeten we wel met 2 collega's aanwezig zijn. In principe kan dit elke dinsdag tussen 10.00uur - 14.30uur en elke zaterdag tussen 09.00uur - 17.00uur. Wil je zeker weten dat dit kan? Bel dan even van te voren!

Hoe verzorg je geprikte gaatjes in je oren?

Wat enorm belangrijk is: goede hygiëne! Lijkt logisch, maar we zien vaak dat mensen direct na het prikken het oorbelletje aanraken… Niet doen! Raak het zo min mogelijk aan, en als je het aanraakt is het erg belangrijk van te voren je handen goed te wassen, het liefst met een desinfecterende zeep zoals Unicura of Dettol. 2x per dag (in de ochtend en avond) een druppetje kamille-sept (bij ons in de winkel te koop) is voldoende. Heb je een 3e of 4e gaatje laten prikken? Dan adviseren we om het extra goed te verzorgen. Koop een zeeppompje van Unicura of Dettol handzeep. Was je handen schoon. Nadat je je handen hebt gewassen maak je een sopje en daarmee was je je oorlel én je oorbel. Laat het een paar tellen inwerken en was het daarna met je oor onder de stromende kraan goed weg. Let er op dat er geen zeep-resten achter blijven. Daarna kun je er eventueel nog een druppeltje kamille-sept op doen!

Wat te doen als een gaatje gaat ontsteken?

Vervelend, een ontstoken oor-gaatje… We raden je te allen tijde aan om de oorbel er in te laten zitten, als je de oorbel er uit haalt groeit de huid dicht maar kan de viezigheid er niet uit. Als je gaatje gaat ontsteken moet je er een paar dagen extra goed voor zorgen, zoals hier boven omschreven: wassen met Unicura (of andere anti-bacteriele zeep) en goed schoon houden. Doe bijvoorbeeld extra vaak een schoon sloop om je kussen. Een droog gaatje geneest beter, dus laat het zoveel mogelijk luchten en vermijd lang douchen, zwemmen, sauna… In het geval van een bacteriële infectie is het wat gecompliceerder: dan is het het beste om even contact op te nemen met de huisarts. We raden je in de meeste gevallen aan de piercing in te laten zitten.

Oei, ik heb een kraakbeenbultje, wat nu?

Heb je ineens een bobbeltje naast je piercing? Zeer waarschijnlijk is het een kraakbeen-bultje. Niet te erg van schrikken: ze gaan uiteindelijk vanzelf weer weg. Twijfel je? Je mag altijd even contact met ons opnemen, dan kijken we er samen met jou naar. We zijn er tenslotte óók voor nazorg advies!

Welke oorbellen kan ik dragen na de geneesperiode?

Ben je toe aan een nieuw oorbelletje? Bij Saitee shop je een uitgebreide collectie aan echt zilveren oorbelletjes die geschikt zijn om te dragen na het prikken van gaatjes! Deze oorbellen zijn ook geschikt voor kinderen die willen wisselen 🙂 Naast alle knopjes vind je ook fijne ringetjes in verschillende maten, heel handig voor als je bijvoorbeeld meerdere gaatjes hebt… Naast zilveren sieraden voegen we ook steeds meer goud toe aan de webshop. Deze oorbellen zijn gemaakt van echt zilver met daarover een laagje echt goud (18 karaat). Perfect voor als je team goud bent en net gaatjes hebt laten prikken! Klik hier om alle oorbellen van Saitee te shoppen!