Cadeau tips

Zoek je een lief cadeautje, dan zit je bij Saitee goed! Een sterrenbeeld sieraad, kraamcadeautje of gewoon iets voor jezelf, hier vind je het zeker. En anders kun je altijd nog voor een cadeaubon gaan, mooi ingepakt zodat je het feestelijk cadeau kunt doen.

Op gevoel

Een cadeau met bijzondere betekenis is nog leuker om te geven! Ken jij iemand die wat extra liefde kan gebruiken? Een beetje geluk? Of juist wat meer ontspanning, zelfvertrouwen, bescherming of kracht? Wij hebben onze sieraden handig op soort ingedeeld zodat jij gemakkelijk een heel liefdevol en persoonlijk cadeau kunt shoppen. Wil je het cadeautje rechtstreeks naar iemand toe laten sturen? Dat kan! Doen wij er een berichtje van jou bij op een mooie kaart. En heerlijke verrassing in de brievenbus... Gegarandeerd dat je iemands dag maakt!

Shop op gevoel
birthstone-kettinkje

Geboortesteen sieraden

Edelstenen staan bekend om hun werking en betekenis. Daarom zijn edelsteen-sieraden perfect als persoonlijk cadeau! Bij elke geboortemaand en sterrenbeeld passen bepaalde edelstenen. Wij hebben onze favoriete edelstenen verwerkt in prachtige geboortesteen sieraden. Oorbellen en kettinkjes, allemaal van echt zilver en 100% natuurlijke edelstenen. Kijk op maand of op sterrenbeeld, net wat je het meest aanspreekt. Deze sieraden zijn prachtig als kraamcadeau, met de geboortesteen van het kindje. Of natuurlijk als bijzonder verjaardagscadeau!

Geboortesteen sieraden

Kraamcadeaus

Zoek je een origineel kraamcadeau? Dan is een Saitee baby-armbandje altijd een goed idee! Met de grootste zorg en veel liefde maken we deze armbandjes stuk voor stuk met de hand. Hoe schattig, zo'n ienieminie polsje met een vrolijk gekleurd armbandje... Wat ons betreft het beste kraamcadeautje dat er is. En wat dacht je van een mommy & me setje? Een matchend armbandje, die de speciale band tussen moeder en kind bezegelt. En bestel er dan meteen eentje voor de grote zus en oma :)

Kraamcadeaus