Shop op gevoel

Voor elke gelegenheid hebben we een passend sieraad. Gun iemand kracht, bescherming, ontspanning en zelfvertrouwen. Of stuur iemand een beetje liefde en geluk. Helemaal leuk om het rechtstreeks naar diegene toe te laten sturen! Wij doen er met alle plezier een kaartje met jouw boodschap bij. De perfecte feel-good cadeautjes, super persoonlijk en lief! Je vindt het bij Saitee.

 •  

  Ontspanning

  Wil jij iemand liefdevol laten weten dat diegene best wat meer om zichzelf mag denken? Dan vind je hier mooie, symbolische cadeautjes als reminder om ook af en toe toe ontspannen...

  Naar de sieraden
 •  

  Liefde

  Van liefde kon je nooit teveel hebben toch?! Hier vind je cadeautjes die een vriendschap bezegelen, cadeautjes voor meer self-love en zelfs cadeautjes die passie aanwakkeren...

  Naar de sieraden
 •  

  Geluk

  Ken jij iemand die je alle geluk van de wereld gunt? Speciaal daarvoor hebben wij de mooiste edelsteen sieraden geselecteerd. Echte lucky-tools om altijd dicht bij je te dragen!

  Naar de sieraden
 •  

  Kracht

  Soms weet je even niet wat je zeggen moet... Met een symbolisch cadeau dat kracht geeft zijn geen woorden nodig. Een reminder dat jij aan diegene denkt en er voor hem/haar bent.

  Naar de sieraden
 •  

  Bescherming

  Hier vind je de mooiste cadeautjes voor iemand die op reis gaat of een andere spannende uitdaging tegemoet gaat... Draag dit sieraad altijd bij je, als een soort bescherm-engeltje!

  Naar de sieraden
 •  

  Zelfvertrouwen

  Als je even een reminder nodig hebt dat jij precies goed bent zoals je nu bent! Of als je dit aan iemand anders wilt laten weten. Kijk naar dit sieraad en voel je zelfvertrouwen groeien!

  Naar de sieraden