Veelgestelde vragen

Zijn alle Saitee sieraden met de hand gemaakt?

Ja! We hebben een vast team van thuiswerkers die met de grootste nauwkeurigheid alle sieraden in elkaar zetten. Op het hoofdkantoor wordt elk sieraad vervolgens onderworpen aan een strenge kwaliteitscontrole, zodat we het met een gerust hart jouw kant op kunnen sturen.

Wat voor materialen gebruiken jullie?

We kiezen er heel bewust voor om alleen de allerbeste materialen te verwerken in onze sieraden. Halfedelsteen, 925 Sterling Silver, verzilverd of verguld metaal, Miyuki glaskralen, Tsjechisch glas: als het maar mooi is EN mooi blijft! Allemaal nikkelvrij.

Ik heb een winkel; kan ik verkooppunt worden?

We hebben onze feel-good edelsteen armbandjes en sterrenbeeld kettinkjes beschikbaar voor B2B. Wil je Saitee verkopen? Mail ons!

Hebben jullie een winkel?

Yes, die is er! Kom je gezellig langs? We verkopen naast Saitee ook sieraden van Navalon & Dante, a Beautiful Story, Muja Juma. Le Specs en Charly Therapy zonnebrillen, mooie tassen… De kleding van Ydence vind je ook in onze winkel. We zijn op maandag van 13.00-17.00, op dinsdag t/m vrijdag geopend van 10.00-17.00 en op zaterdag van 09.00-17.00. Je vindt onze winkel in het centrum van Warmenhuizen (Dorpsstraat 165).

Ik zoek een speciaal cadeau, iets unieks. Kunnen jullie die maken?

Dat kan zeker. App ons (0649680184) of mail ons je idee, we denken graag met je mee. Mailen kan naar info@saitee.nl

Staat je vraag er niet bij?

Geen probleem, neem dan gewoon even contact met ons op. We helpen je graag verder!