Kom een workshop volgen bij de meiden van Saitee!

LET OP: we krijgen veel vragen over workshops en de nieuwe maatregelen. Net als jij zijn ook wij voorzichtig. We kunnen je garanderen dat we onderling voldoende afstand kunnen houden om veilig een workshop te volgen. De groepen hebben een grootte van maximaal 6 personen verdeeld over 2 grote tafels die op afstand van elkaar staan. Alle geplande workshops gaan dus gewoon door, aangepast zodat we jouw en onze veiligheid kunnen waarborgen. X Sijtje

 

Ben je dol op sieraden en lijkt het je leuk om een workshop te doen bij Saitee? Dat kan 🙂 Schrijf je in en kom met je zus, moeder of nicht gezellig bij ons in de Saitee store sieraden maken… Het perfecte uitje om samen met je familie of vriendinnen te doen! Of wat dacht je van een leuk vrijgezellenuitje of uitje als babyshower? Indien gewenst regelen wij een lunch of andere hapjes. Mail voor info!

Je hoeft geen ervaring te hebben in het maken van sieraden: de meiden van Saitee helpen je met de lastige technieken, dus iedereen kan het. Tijdens de workshop kan ieder 2 sieraden naar keuze maken. Of je nu dol bent op armbandjes, enkelbandjes of kralenkettinkjes, je kunt het allemaal bij ons maken. TIP: heb je kinderen? Dan is het ook heel leuk om een baby of kinderarmbandje te maken!

Tijdens de workshop krijg je maar liefst 10% korting op al je aankopen in de winkel!

De prijs van een workshop is €29,50 pp (incl. alle materialen en onbeperkt koffie, thee en lekkers)! Een workshop duurt ongeveer 1,5 – 2 uur en het is in onze nieuwe winkel: Dorpsstraat 165 in Warmenhuizen. Er is voldoende parkeerplek voor de deur en prima te bereiken met OV.

Beschikare datums:

DECEMBER
DO 10/12 19.30 (VOL)
ZO 13/12 10.30 (3 plekjes)
ZO 13/12 12.45 (2 plekjes)
ZO 13/12 15.00 (6 plekjes)
DO 17/12 19.30 (2 plekjes)
ZO 20/12 10.30 (VOL)
ZO 20/12 12.45 (1 plekje)
ZO 20/12 15.00 (1 plekje)

Houd ook zeker onze Instagram en Facebook pagina’s in de gaten voor nieuwe datums.

Privé workshop sieraden maken bij Saitee!

Ben je op zoek naar een leuk uitje en ben je met minimaal 10 personen? Mail naar info@saitee.nl om je aan te melden voor een privé workshop bij ons in de winkel! Leuk om te doen voor bijvoorbeeld een babyshower of werkuitje… Wist je al dat we tijdens de workshop altijd een leuke actie hebben? Zo shop je alles in de winkel met 10% korting… Hoe leuk? Zo shop je dat ene initiaal kettinkje die je al zo lang wilde voor een leuk prijsje 🙂 Je kunt zelfs gaatjes laten prikken, tweede of derde gaatje het kan allemaal! Een workshop bij Saitee is altijd een feestje.

tech: dodo.nl | design: studioviv.nl

join us!

Wil je 10% korting op je bestelling? Meld je dan snel aan ontvang 1-2x per week leuke Saitee-nieuwtjes en acties!