Werking van de edelstenen

 

Elke edelsteen heeft zijn eigen, unieke werking op lichaam en geest. Daardoor zijn edelstenen en sieraden met edelstenen prachtige cadeaus. Lees hier onder welke werking de stenen die wij veel gebruiken hebben. Zoek je iets speciaals? Mail ons dan, we denken graag met je mee!

AGAAT

Agaat is een aardende, stabiliserende en beschermende steen. De steen bevordert innerlijke rust en een kalme en nuchtere houding. Het bevordert rationeel en logisch denken, concentratie, het analytisch vermogen en helpt daarom om praktische oplossingen te vinden voor problemen. Fysiek is agaat een goede steen om tijdens de zwangerschap te dragen (voor zowel moeder als kind) omdat het beschermend werkt, groei stimuleert en een gunstige werking op de baarmoeder heeft.

KLIK HIER OM DEZE STEEN TE SHOPPEN

AMETHIST

Amethist heeft een beschermende en zuiverende werking. De steen bevordert zelfinzicht en helpt je bv. verslavingen te onderkennen en  aan te pakken. Amethist is goed tegen zorgen en werkt tegen verkrampingen van nek en schouders. Samen met bergkristal en rozenkwarts vormt amethist de gouden driehoek: deze stenen creëren een harmonieuze sfeer in huis.

KLIK HIER OM DEZE STEEN TE SHOPPEN

AVENTURIJN

Aventurijn werkt kalmerend en beschermend en bevordert een gevoel van welzijn. De steen trekt voorspoed en geluk aan en motiveert je om je dromen waar te maken. De steen stimuleert tolerantie, geduld, enthousiasme, inlevingsvermogen, individualiteit en het bedenken van ideeën. Het werkt ontspannend en kalmerend bij woede, ergernis en irritaties. De steen absorbeert elektromagnetische straling van bijvoorbeeld mobiele telefoons en computers.

KLIK HIER OM DEZE STEEN TE SHOPPEN

CHRYSOCOLLA

Chrysocolla zorgt voor balans en innerlijk evenwicht en werkt activerend of kalmerend al naar gelang wat nodig is in een bepaalde situatie. Als je weinig energie hebt en je futloos voelt, werkt het activerend, geeft kracht en zet aan tot handelen. Als je nerveus of gespannen bent werkt de steen kalmerend en verlicht overprikkeldheid en stress. Het helpt negatieve emoties zoals schuldgevoel en (liefdes)verdriet verminderen.

KLIK HIER OM DEZE STEEN TE SHOPPEN

CARNEOOL

Carneool werkt aardend, activerend en vitaliserend. De steen werkt opbeurend en motiverend en geeft zelfvertrouwen en heeft hierdoor een positief effect op depressies. Carneool beschermt tegen negatieve emoties van andere mensen zoals jaloezie en woede. De steen bevordert de vruchtbaarheid: een mooi en symbolisch cadeau voor iemand die graag zwanger wil worden.

KLIK HIER OM DEZE STEEN TE SHOPPEN

GIT

Deze steen beschermt je tegen negatieve energie en filtert negatieve gedachten en gevoelens uit je systeem. Git bij je dragen kan helpen om negatieve ervaringen achter je te laten en weer tot jezelf te komen. het werkt ook op je hormoonstelsel: het verzacht stemmingswisselingen en geeft een evenwichtig humeur. Een fijne steen om PMS klachten te verlichten!

KLIK HIER OM DEZE STEEN TE SHOPPEN

HEMATIET

Hematiet helpt je bij jezelf te blijven en om zelf je geluk te bepalen. Het kan timide personen ondersteunen en zelfrespect, zelfvertrouwen en wilskracht vergroten. De steen verbetert het geheugen en de concentratie: een mooie steen om bij je te dragen tijdens bv. een examen. Het versterkt de wilskracht en is daardoor een nuttige steen om van verslavingen af te komen.

KLIK HIER OM DEZE STEEN TE SHOPPEN

LABRADORIET

Labradoriet is een sterk beschermende en spirituele steen, fijn om te gebruiken als je gaat mediteren. Het beschermt tegen negatieve invloeden uit de omgeving en mensen die energie bij je wegnemen. De steen vermindert angst en geeft kracht, zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen. Labradoriet stimuleert fantasie en creativiteit en helpt ideeën te ontwikkelen.

KLIK HIER OM DEZE STEEN TE SHOPPEN

LEPIDOLIET

Lepidoliet werkt beschermend, kalmerend en reinigend. De steen stimuleert onafhankelijkheid en het stellen, concentreren op en verwezenlijken van doelen en stimuleert hiermee persoonlijke groei. De steen bevordert innerlijke rust en helpt beperkende gedrag- en denkpatronen doorbreken. Het helpt je bij het behalen van al je doelen.

KLIK HIER OM DEZE STEEN TE SHOPPEN

MALACHIET

Malachiet beschermt tegen straling, vervuiling, ongevallen en andere bronnen van negatieve energie en gevaar. De steen brengt emotionele balans en stabiliteit en maakt weerbaarder. Malachiet versterkt empathie en begrip en stimuleert gezonde en gelijkwaardige (vriendschappelijke) relaties. De steen is met name heel geschikt voor vrouwen omdat het een positieve werking heeft op de vrouwelijke geslachtsorganen, (pre)menstruele klachten en ondersteunt bij een bevalling.

KLIK HIER OM DEZE STEEN TE SHOPPEN

ROOKKWARTS

Rookkwarts is een sterk beschermende, aardende en ontgiftende steen. Het is bij uitstek een goede steen om te dragen bij klachten gerelateerd aan stress en in belastende situaties. De steen helpt ontspannen, loslaten en accepteren, weerstand bieden tegen stressvolle invloeden en zorgt voor geestelijke (veer)kracht. Het kan tevens helpen bij het stoppen met roken en andere verslavingen.

KLIK HIER OM DEZE STEEN TE SHOPPEN

SODALIET

Sodaliet geeft je inzicht in jezelf en helpt je trouw zijn aan jezelf. Het bevordert zelfacceptatie, zelfrespect en zelfvertrouwen. Het helpt beperkende denk- en gedragspatronen doorbreken zoals zelfverdediging mechanismen, angsten en fobieën. Het bevordert vrijheidsdrang, idealisme, waarheid en het uiten van je mening en gevoelens.

KLIK HIER OM DEZE STEEN TE SHOPPEN

Het geven van een cadeautje met een speciale betekenis…

We hebben in de webshop van Saitee heel veel mooie cadeautjes. Cadeautjes die mooie betekenissen hebben voor elk bijzonder moment. Of je nu op zoek bent naar een verjaardagscadeautje of een kleinigheidje, we hebben het allemaal! Doordat we bij sommige sieraden edelstentjes verwerken krijgen de armbandjes en kettinkjes een extra betekenis. Elke edelsteen heeft zijn eigen unieke betekenis. Zo gebruiken we veel rozenkwarts, onyx, amazoniet en granaat. Wist je dat edelstenen een heel goed hulpmiddel kunnen zijn om klachten of problemen te verminderen? Het dragen van een sieraad met edelstenen kan je leven positief beïnvloeden in tijden van stress, ziekte en grote veranderingen. Benieuwd naar alle werkingen? Je leest ze hier!

Nieuw in de webshop: edelstenenarmbandjes!

Hoe bijzonder is het als je armbandje een mooie werking heeft? Onze edelstenenarmbandjes zijn perfect voor als je op zoek bent naar sieraad met een mooie betekenis. Onze edelstenenarmbandjes hebben we in heel veel soorten. Perfect voor als je op zoek bent naar een specifieke werking. De armbandjes zijn gemaakt van fijne halfedelsteentjes in zachte kleurtjes. Het armbandje zit op een kaartje met op de achterkant de werking. Doordat het op een mooi kaartje zit zijn onze edelstenenarmbandjes de allerleukste cadeautjes om iemand te verassen.

Sieraden die je een feelgood gevoel geven.

Wanneer je een cadeautje wilt geven wil je iemand blij maken met iets moois. Doordat er zoveel armbandjes, kettinkjes en oorbelletjes zijn hebben we je het makkelijk gemaakt. In onze cadeau categorie shop je de leukste cadeautjes die je een feelgood gevoel geven. Wij houden ervan. Bij deze mooie sieraden zitten kleine extra details verwerkt. Een edelsteentje met een eigen werking of juist een echt zilveren muntje die je kunt customizen.

tech: dodo.nl | design: studioviv.nl